Blogs: Decorate your home
 Sunflair Badmode 2018  thumbnail

Sunflair Badmode 2018

Published Sep 10, 22
2 min read

Table of Contents


Badmode Prima Donna● Een laag uitgesneden broekje zorgt ervoor dat je heupen minder opvallen. Don’ts ● Een broekje met ruffles & strikjes legt de nadruk op je heupen. ● Bikinibroekjes met een dikke tailleband benadrukt door de extra stof juist het onderlichaam (aquastar badmode). ● Een broekje met een drukke print benadrukt je heupen. aquastar badmode.● Als je een wat donkerdere huid hebt, staan felle kleuren jou super goed. aquastar badmode.

● Meer volume bij je billen of borsten kun je creëren door ruffles of franjes aan je bikini of badpak. ● Halter- en triangel bikinitopjes benadrukken de borsten - aquastar badmode. ● Een pluspunt van je figuur kun je benadrukken door kleuren en/of patronen te dragen. ● Als je liever iets wilt verbergen, ga dan voor een donkere, effen kleur (aquastar badmode).● Je borsten lijken in een bandeau bikinitop breder & groter. Wil je na het lezen van deze blog een bikini of badpak aanschaffen? Raadpleeg dan onze maattabel voor badkleding voor de juiste maat! - aquastar badmode. Rode bikini kopen.

Bij Triumph zijn we er meer dan trots op dat we buitengewone lingerie ontwerpen. We luisteren al meer dan 125 jaar naar wat vrouwen wensen en we blijven gehoor geven aan hun behoeften, wat zich uit in het zoeken naar de "perfecte pasvorm" - aquastar badmode. We doen er alles aan om iedere vrouw de beste designoplossingen te kunnen aanbieden en, met dit gegeven in het achterhoofd, willen we dat het kiezen van de perfecte bh voor elke gelegenheid een stressvrije ervaring wordt.

Een goed passende bh zorgt niet alleen voor een prachtig decolleté, maar heeft ook de volgende voordelen: Betere lichaamshouding Ontlasting van de rug Comfort zonder knelling of pijn Onze maatrichtlijnen helpen u om de perfecte pasvorm te vinden en de juiste bh-maat te bepalen. Als alternatief kunt u ook een van onze winkels bezoeken voor een kosteloze afspraak met een van onze deskundigen om Triumph-bh's te passen. aquastar badmode.

Ichi BadmodeAls u winkelt in de sloggi-sectie voor mannen van de Triumph Online Shop, kunt u gebruikmaken van de maattabel voor mannen om de juiste maat te vinden - aquastar badmode. Hoe kan ik de juiste bh-maat bepalen? Er zijn drie variabelen waarmee u rekening moet houden bij het bepalen van de juiste bh-maat: de onderborstwijdte, de busteomtrek en het model dat bij deze combinatie past - aquastar badmode.

Maar u moet nog wel verschillende bh-modellen en sister sizes proberen om uit te vinden welke bh-maat en welk bh-model het beste bij uw lichaam past (aquastar badmode) (Mix & match bikini). Wij raden u aan de tijd ervoor te nemen om u op professionele wijze een bh te laten aanmeten in uw dichtstbijzijnde Triumph-winkel: winkelplaatsbepaler.

Latest Posts

Vakantiehuizen Met Zwembad Spanje Huren?

Published Apr 23, 24
7 min read

Villa's Te Koop In Spanje

Published Apr 11, 24
7 min read